Feeling Blue or Pink? Adax pink and blue

 

Norjalainen Adax on ensimmäisenä lämmittimien valmistajana ymmärtänyt suunnitella jotain uutta myös kodin sisustuksen värikkäämpiin ratkaisuihin. Uudet Adax Neo -lämmittimet löytyvät nyt vaalenapunaisena sekä vaaleansinisenä, jotka antavat aivan uusia mahdollisuuksia suunnitella energiatehokas ja turvallinen lämmitys tinkimättä lempiväreistäsi.

 

Nyt esimerkiksi lastenhuoneeseen on mahdollista saada mukava ja turvallinen lämmönlähde, joka sulautuu muuhun sisustukseen. Tietenkin vaaleanpunainen tytölle ja vaaleansininen pojalle!

 

Adax Neon ulkoasu suunniteltiin yhteistyössä Hareide Design -nimisen suunnittelutoimiston kanssa ja ensiesittely tapahtui 2007. Neo-lämmittimet on palkittu arvostetulla <<For good design>> merkinnällä Norwegian Design Council -järjestön toimesta vuonna 2008. Vuonna 2011 Adax julkaisi lämmittimestä kolme uutta väriä: musta, hopea ja punainen. Uudet värit toivat markkinoille jotain täysin uutta, -jotain mitä ei ole ennen nähty. Nyt sähkölämmitys oli mahdollista integroida huomattavasti paremmin erilaisiin sisustuksiin ja väreihin. Vuonna 2014 valikoima laajeni vaaleanpunaisella ja vaaleansinisellä mallilla. Lisäksi julkaistiin Adax Clea -lämmittimet mustana ja valkoisena. Näiden etupaneeli on tyylikästä karkaistua lasia.

 Award

 

 

 

 

 

Adax vaaleanpunainen 

 

Adax Neo -lämmittimet on helppo asentaa  erilaisiin tiloihin ja sähköliitännät voidaan tehdä joko ammattilaisen toimesta ns. kiinteästi asennettuna tai sitten tavallisella pistotulpalla joka suoraan  pistorasiaan. Suurin osa Adaxin lämmittimistä löytyy sekä kiinteästi asennettavana, että pistotulpallisena  versiona. Ne versiot joista ei löydy kiinteään asennukseen sopivaa  mallia,  voidaan varustaa jälkikäteen hankittavalla liitosrasialla. Lämmittimistä löytyy normaalikorkuinen (37cm) ja matala (20cm) malli. Vaaleanpunainen ja vaaleansininen lämmitin löytyy  normaalikorkuisena 800 Watin ja matalana mallina 600 Watin tehoisena. Valkoisia, punaisia, hopeita ja mustia saa 400-1400 Watin tehoisena, matalana sekä normaalikorkuisena mallina.

 

 

 

 

 

Lämmittimet voidaan asentaa kiinni seinään mukana tulevalla telineellä tai sitten laittaa vaikka keskelle huonetta lattialle erikseen saatavalla jalkasarjalla.

 

    Adax jalat  Adax pinkki jaloillaAdax jalkasarja

 

Lämmittimien kytkeminen sähköverkkoon onnistuu joko pistotulpalla tai kiinteään asennukseen tarkoitetulla kytkentärasialla. Muista tarkastaa tilattaessa kummalla kytkentätavalla haluat omasi.

 

Pistotulpallisesta lämmittimestä voidaan tehdä kiinteästi sähköverkkoon asennettava malli erikseen saatavalla liitosrasialla. 

 

Liitosrasia Adax Neo

 

Näistä linkeistä löydät tuotteet:


Adax Neo vaaleanpunainen normaali korkeus

Adax Neo vaaleanpunainen matala malli

Adax Neo vaaleansininen normaali korkeus

Adax Neo vaaleansininen matala malli

Adax Liitäntärasia

Adax Jalkasarja matala malli

Adax Jalkasarja korkea malli