Ulkoalueiden sulanapito

  • Laadukkaat tuotteet
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Asennusratkaisut
  • Nopea toimitus
  • 10 vuoden takuu

Räätälöidyt sulanapitoratkaisut suunnittelupalvelustamme:

KYSY LISÄÄ →

Ulkoalueiden jäätyminen aiheuttaa vaaratilanteita

Ulkoalueiden jäätyminen talvella voi aiheuttaa vaaratilanteita ja vaikeuttaa liikkumista. Älykkäällä sulatusjärjestelmällä torjut tehokkaasti jäätymisen aiheuttamia ongelmia.

LUE ARTIKKELI →

Vesikourujen tukkeutuminen uhkaa

Räystäskouruissa veden jäätyminen voi aiheuttaa jalankulkijoille vaarallisia jääpuikkoja. Tämä sekä veden pääsy kattorakenteisiin voidaan välttää asentamalla sadevesijärjestelmään sulanapitojärjestelmä.

LUE ARTIKKELI →

Putkistojen suojaaminen

Pakkasella ulkona olevat tai routarajan yläpuoliset vesi- ja viemäriputket jäätyvät helposti ja voivat rikkoutua. Ratkaisu on lämpökaapelista ja säätimestä koostuva sulanapitojärjestelmä.

LUE ARTIKKELI →

Saattolämmitys ennaltaehkäisee ongelmia

Saattolämmityksellä pyritään korvaamaan putkesta ympäristöön siirtyvä energia. Lue lisää lämpöhäviöiden laskennasta sekä kaapelien valinnasta ja asennuksesta.

LUE ARTIKKELI →
DTR termostaatit Effekt tehovahti ELCHEM itsesäätyvät lämpökaapelit OJ/Eberle sulanapitoanturit Klipsi & Ässä magneettikinnikkeet Lime sulanapitokaapelit Polarpad elementit PST sulanapidon ohjaus PST lämpökaapelit PST sulanapitokaapelit SILE lämmityskaapelit SILEKA sulanapitoamatot SPK sulanapitokeskukset TuffTec lämpöverkot